Täydellinen hampurilaispihvi – Vegaanisia herkkuburgereita tarjolla huomenna Kalliossa Ravintolapäivänä! <3

Huomenna lauantaina 17.5 vietetään jälleen Ravintolapäivää. Olemme olleet innokkaina kokkailijoina tapahtumasta täpinöissään alusta alkaen, ja toinen meistä osallistuikin menestyksekkäästi vuosi sitten omalla pop up -kojullaan. Nyt viimein toinenkin meistä päätti osallistua ja voimme kertoa, että jännittää! 🙂

Viimeisen sysäyksen osallistumiselle antoi viimeisimmät asiakaskokemukset ravintolapäivästä. Nautimme kahtena viime kertana todella ylihintaisia ja naurettavan pieniä annoksia sellaisella lakonisen palvelun tasolla, että huhhuh!! Mielestämme ravintolapäivän idea ei suinkaan ole se, että hinnoitellaan tuotteet ihan miten sattuu ja ollaan myymässä naamanyrpeänä vain rahastuksen vuoksi.

Reiluuden ja aidon menon tunnistaa helposti. Jos tarjonta on kunnossa ja palvelu pelaa, asiakas huomaa kyllä, että hommassa ei ole vedätyksen makua ja osallistuttu on puhtaasta ilosta sekä rakkaudesta ruokaan ja yhteisöllisyyteen.

Niin jokainen voi miettiä, että missä menee se raja, kun myydään pienestä pahvimukista keittoa femmalla. Ja siis keittoa on max. kolme senttiä mukin pohjalla.. huom. perustuu tositapahtumiin, viime ravintolapäivänä paikassa, jossa tilattiin ensin ja nämä kolmen sentin keitot tuotiin pöytään, kun oltiin jo rahastettu 😦

No, mutta ainahan voi jättää ostamatta, jos ei miellytä 🙂 Paitsi tässä keittotapauksessa, kun oltiin jo maksettu ensin 😀

Enivei me aiomme tarjota sairaan hyviä burgereita ja raikasta jääteetä. Kaikki tuotteet ovat 100% vegan sekä rakkaudella itsetehtyjä, luomua ja laadukkaita, puhtaita raaka-aineita unohtamatta.
Ja hinta on reilu sekä kokit innoissaan 🙂 Koko viikko on valmisteltu hiki hatussa: suunniteltu, tehty ostoksia (käy muuten reenistä, kun kantaa useita kymmeniä kiloja tuotteita!), kehitelty reseptejä, tehty koeversioita, eilen tehtiin ensimmäiset ruuat h-hetkeä varten ja tänään on huhkittu koko ilta sekä huomen aamulla jatkuu! Pää ihan pyörällä, kun töissäkin pitäis ehtiä samalla käydä, mutta innostunut olo ja odottava kaikinpuolin!

Pop up -ravintolamme tapahtumapaikkana toimii Kallion “Eiran”, ihana keidas Torkkelinpuisto ❤

Huomisen agenda on siis seuraavanlainen:

Ravintolapäivä: VEGAN FAST FOOD MAYHEM

Edullista vegaanista burgerii ja jääteetä, trashia ja rappiä Torkkelin keitaassa!

Mayhem Menu:

– Vegan Fast Food Mayhem -burger 4,5e: pehmeään kotitekoiseen superhampparisämpylään à la Gonzales on kiedottu herkullinen itsetehty luomu härkäpapu-soija-burgerpihvi ja koko komeus hyöstetään mm. suussa sulavalla cajun-coleslawlla. Bonarina itsetehty cajun-mausteseos, eli ei mennä sieltä mistä aita on matalin!! Lisäksi mättöburgerin kruunaavat mm. herkulliset marinoidut punasipulit sekä ihana aioli. Takuuvarma setti ja kaikki homemade ♥ 

– Ginger Lemon Body Count Ice-T 1,5e: tuoreista luomusitruunoista sekä laadukkaasta luomuteestä haudutettu jäätee virkistää kehoa ja mieltä. Inkiväärin elävoittävä vaikutus herättelee mukavasti lauantain viettoon. Virkistävä jäätee on mainio kaveri burgerin kylkeen! 

Koko menu on valmistettu rakkaudella puhtaista ja tuoreista raaka-aineista ♥ 

Tervetuloa!! ♥ ♥

 

FB eventistä löytyy lisäinfoa ❤ https://www.facebook.com/events/881269121898534/?fref=ts

 

VEGAN FAST FOOD MAYHEM -burgerin sisältä paljastuu ihana kotitekoinen pihvi, jota voisimme vähän valottaa ns. teaserina 😀

Luomu härkäpapu-soija-burgerpihvi

Esittelyssä pääraaka-aineet

Härkäpapurouhe

Lähiluomukauppa Kallion Oma Maa on aivan ihana putiikki Kallion ruokakauppa tarjonnassa 🙂 Sieltä saa tuota todella hyvää härkäpapurouhetta, joka on hintansa väärti 🙂 Tarkemmin luomuosuuskunnan toimintaan voi tutustua tästä.  

Soijarouhe

Soijarouhe on kätevä erilaisten pihvien ja pullien tekoon, mutta tahtoo usein olla hieman löllöä esipaistosta huolimatta, joten tarvii usein järeämmän frendin, kuten härkäpavun. Soijarouhetta saa useista perusmarketeistakin luomuna.

Kaurakerma 

Meille kasviskermojen selkeäksi suosikiksi on vuosien varrella noussut kaurakerma. Sen maku on todella täyteläinen, pehmeä ja kermainen. Peruskaupoista saa Oatlya, jonka hiljattain uusittu pakkauskin piristää ulkoasullaan.

Tuore sipuli ja valkosipuli

Ei esittelyjä kaipaa, kukapa ei näistä tykkäisi ❤

 

piffi

Pihvi kypsymässä 🙂

Kaurakerman uusi paketti on ihana! kuvassa myös kokkailuolut 🙂 ja alempana kuvassa pihvimassaa kypsymässä

 

Hyvän pihvin salaisuus on myös maustaminen 🙂 Mutta näitä siis tarjolla huomenna!

Ravintolapäivänäkin voi ottaa eettisemmin ja valita kasvista lihan sijaan. Kasvisruokatarjonta on positiivisesti lisääntynyt, joka on todella hieno juttu.

Oman kahvilan tai ravintolan perustaminen on byrokraattista hommaa, joten ravintolapäivä tarjoaa matalan kynnyksen kokeilun esim. omalle ravintolahaaveelle. Ravintolapäivä tarjoaakin parhaimmillaan hyvää ruokaa sekä hienon kollektiivisen elämyksen. Luova kaupunkitilan haltuun otto todella inspiroi, ainakin meitä<3

Ravintolapäivän paikat voi tsekata oheisesta linkistä ja muistakaa tämä, TERVETULOA : VEGAN FAST FOOD MAYHEM

p.s Toivotaan, että ihmisiä tulee paikalle! JÄNNITTÄÄ !!!!!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s