Syksy on täällä – blogin kesäloma alkaa olla ohi <3

Kesällä tuli puuhailtua kaikenlaista kivaa. Mökkeiltiin, uitiin, joogattiin ja juhlittiin, festareillakin tuli käytyä riehumassa. Blogi vietti myös hieman kesälomaa, kuka nyt kesällä netissä roikkuisi 😉

Olimme kesällä myöskin ensimmäistä kertaa moneen vuoteen siskolomalla kahden kesken – matkakohteena Kreeta, siitä varmaan postausta luvassa myöhemmin!

Alkusyksy on todella ihanaa aikaa, juuri ne ilmat jolloin aurinko paistaa ja on lämmintä, mutta silti voi pukea päälle pitkähihaista esim. hupparia iltakävelylle. Ei siis ole liian kylmä tai kuuma ❤ Aurinkoisia syyspäiviä on toivottavasti vielä monia tulossa ja toivotaan, että saataisiin ruskaa tänne Etelä-Suomeenkin!

Syksy on uuden aloittamista myös monella tapaa, aloitetaan liikuntaharrastus tai muu uusi harrastus sekä tehdään muu ns. ryhtiliike. Ainakin monesti huomaa tälläisen buumin, jos ei aina itsessään niin ainakin ystäväpiirissään 😉 Ja niinhän ne syksyn sateetkin puhdistavat ja uudistavat luontoa.

Syksy on toisaalta myös monien nautiskelijoiden aikaa. Saa kaivaa ne teepannut esiin ja valmistaa ikään kuin luvan kanssa ne ensimmäiset rommitotit viileisiin iltoihin. Voi sytyttää kynttilöitä ja loihtia syksyn sadon omenoista ja sienistä vaikka mitä herkkuja. Paksut villapaidat antavat myös hyvin tilaa omenapiirakoille – enää ei tarvi niin välittää, pienten vaatteiden kesä on ohi ;). Voi hyvällä omallatunnolla vain käpertyä vilttiin sohvalle katsomaan laatusarjaa tai lukemaan hyvää kirjaa, lumoutua kynttilöiden hehkusta ja kuunnella rentouttavaa sateen ropinaa, vaikka hyvän punaviinin kera. Syksy voi siis olla myös rauhoittumisen ja sallimisen aikaan monessa mielessä.

Näiden lisäksi itselle ainakin syksy on luontoaikaa – sieniretket sekä tutkimusmatkat ja eväsretket ruskan verhoamaan luontoon ovat melkein parasta mitä voi tehdä 🙂

 

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille ja muistakaa myös nauttiakin syksystä ❤

syksy

Advertisements

One thought on “Syksy on täällä – blogin kesäloma alkaa olla ohi <3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s