Vegaaniset paninit ovat täällä <3 Härkäpapu-vegepaninissa maistuu täyteläinen chilimajoneesi <3

Yhteistyö

Mr. Paninin uutuustuote on 100% vegaaninen panini. Herkullinen panini valmistuu uunissa, parilassa tai voileipägrillissä. 🙂

SAM_5320_mh1495548197909

Härkäpapu-vegepanini aivan sulaa suussa! Emme ole aiemmin lähteneet mukaan yhteistyöehdotuksiin, mutta tällä kertaa tarjottavalla tuotteella on meille paljon annettavaa 🙂 Pelkkä vegaanius ei välttämättä riitä mittariksemme, vaikka se tietysti yksi tärkein kriteeri onkin. Yrityksen eettisyyden ja muiden tärkeiden kriteerien lisäksi tuotteella pitää olla makua ja luonnetta sekä tuotteena sellainen, jota on varsinaisesti kaivannut vegaanina. Usein huoltoasemilla hengaillessa onkin harmittanut, että vastaavaa tuotetta vegaaneille ei vain ole ollut. Maisteluhetki olikin jännittävä, kun ei ole huoltoasemilta paninia voinut koskaan esimerkiksi keikkareissuilla ostaa, mutta helppouden ja herkullisuuden takia sitä on monesti himoinnut. 🙂

Nykyään panineja on jo saanut myös tovin ruokakaupoista, jolloin sen voi kätevästi ja erittäin nopeasti paistaa kotiuunissa – tämäkin on todella helppo tapa nauttia herkullinen panini. 🙂 Eli paninit uuniin noin neljäksi minuutiksi ja sitten rapean kullanruskeana uunista ulos, pieni malttaminen jäähtymisen kanssa ja sitten ensipuraisu. Hieman ennakkoon pelotti, että panini olisi ollut kuiva, mutta vegaanista chilimajoneesia olikin paninissa todella runsaasti. Sisällä olevan härkäpavuista, sipulista ja lehtikaalista koostuvan vegaanipihvin rakenne on pehmeä, mutta se ei haitannut kun maku oli kuitenkin hyvä ja tuote täysin eläimetön ❤

SAM_5325_mh1495548443949

Testasimme panineja myös lisätäytteillä. Kuvassa Ajvar -tuunattu panini.

Ajvar on Serbialaisen keittiön helmi – serbialaista kaviaaria. ❤ Ajvar levisi Toisen maailman sodan jälkeen ympäri Jugoslaviaa ja on suosittua vieläkin Balkanin alueella.

Ajvar on paprikatahnaa, jonka yleisimmät raaka-aineet ovat paprika, valkosipuli, munakoiso ja chili. Ajvarin voi tehdä hieman makeaksi, miedoksi tai tulisemmaksi. Meille tutumpi on hieman samankaltainen Pohjois-Afrikkalaisen keittiön herkku,  tulisempi Harissa-tahna, mutta tähän paniniin se olisi ollut aivan liian tulista, ainakin oma versiomme 😉 Joten testasimme Ajvaria siis 🙂

Hyvä pikaohje Ajvarille on seuraava,

2 punaista paprikaa

1-4 valkosipulin kynttä

1 punainen chili

ripaus mineraalisuolaa (maun mukaan)

loraus öljyä
Paahda paprikat uunissa, kuori sekä muussaa/soseuta.
Lisää tuoretta valkosipulia ja chiliä. Ripaus mineraalisuolaa ja loraus öljyä.

 

Ajvar-tahnaa voi syödä leivän päällä tai käyttää esimerkiksi mainiosti dippinä.

Ajvaria saa myös ruokakaupoista valmiina, yleensä mietona tai tulisena 🙂

 

20170514_141224_mh1495547912378

Paninit toimivat myös hitaan pitkän aamun aamiaisena, vähän suolakurkkua ja tomaattia väliin ja nautitaan mehun sekä kahvin kera 🙂

SAM_5323_mh1495548818190

Panini oli myös loistava retkieväs ❤

20170513_235624_mh1495554024973

Panineja veimme myös ystävän järjestämiin Euroviisu-bileisiin 😀 Paninin palaset hävisivät hujauksessa lautaselta! 🙂

Lisätietoa tuotteesta löytyy valmistajan sivuilta:

http://www.panini.fi/tuote/harkapapu-vegepanini/

Panineja löytyy huoltoasemilta, r-kioskeilta, joistain ravintoloista ns. “snackina” sekä useimmista ruokakaupoista 🙂 Tästä voit lisäksi katsoa lähimmän panineita myyvän paikan:

http://www.panini.fi/paninihaku/

 

 

 

Suosittelemme testaamaan! ❤

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s